fbpx

Lentile Progresive

Pentru o vedere optimă la toate distanțele folosește lentilele progresive de top produse de noi.
Lentile Progresive

PROGRESIVE

În funcţie de tehnologiile folosite în producție şi de gradul de individualizare, progresivele Interoptik se împart în mai multe generaţii.
 
Cu ajutorul opticianului dumneavoastră, aveţi la dispoziţie patru tipuri de progresive Excelit de la Interoptik potrivite pentru orice situație: 

Excelit Free

Excelit Perso

Excelit Unique
/ Unique 4K

Excelit Infinity

Excelite-free.jpg Excelite-unique-4k.jpg

Vezi diferențele între gama Free și Infinity

Alege lentila potrivită nevoilor tale.

Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de domenii de fabricație (+18,00 dpt / – 20,00 dpt), indici de refracție ( 1.5, 1.6, 1.67 și 1.74) și materiale (incolore, fotocromatice și polarizate).

Ani de experienta
0 +
lentile produse
+ 0 mil
optici partenere
+ 0

Adaptate stilului tău de viață

excelit DRIVE

Special concepute pentru cea mai bună și sigură experiență la volan.

excelit SPORT

Pentru siguranță și claritate în timpul practicării sporturilor.

Acestea vă oferă performanţe vizuale maxime şi confort în purtare nemaiatins până acum. 

Atunci când faceți sport puteți opta pentru Excelit Sport iar dacă doriți performanțe maxime atunci când șofați puteți alege Excelit Drive. Experimentaţi designul progresiv îmbunătăţit şi prelucrarea de înaltă precizie.
 
Domeniile de producție sunt largi (+12,00 dpt / – 12,00 dpt) într-o gamă variata de indici de refracție (1.5, 1.6, 1.67 și 1.74) și materiale (incolore, fotocromatice sau polarizate).

Alege varianta optimă nevoilor tale!

Excelit Infinity

Excelit Infinity

Lentilele biometrice adaptate tuturor condițiilor de iluminare

Lentilele progresive Interoptik de ultimă generație fabricate cu tehnologie revoluționară de măsurare biometrică, Excelit Infinity oferă o vedere clară atât pe timp de zi și, cât și pe timp de noapte. 

Toate lentilele din gama Excelit Infinity sunt fabricate special pentru corecția optimizată a pupilei, oferind un contrast mai mare și o vedere clară chiar și în condiții de lumină slabă, îmbunătățind experiența vizuală prin reducerea aberațiilor optice ale ochiului.

Model Biometric

Pe lângă corecția standard, noul model biometric este utilizat și pentru calcularea și optimizarea lentilelor. Pentru calcule se folosește un program software complex, inteligență artificială și analiza statistică, iar rezultatul este o lentilă progresivă individualizată, în funcție de parametrii individuali ai fiecărui purtător, care oferă claritate și transparență maximă, precum și o adaptare ușoară. 

Retina Focus

Lentile progresive individualizate biometrice Excelit Infinity sunt produse cu ajutorul principiului Retina Focus pentru a oferi performanțe vizuale excelente și vedere bună pentru toate distanțele. Subțiri și estetice, lentilele sunt optimizate pentru toate condițiile de iluminare, asigurând o vedere clară atât ziua cât și noaptea.

Experiențe vizuale îmbunătățite

Toate lentilele din gama Excelit Infinity sunt fabricate special pentru corecția optimizată a pupilei, oferind un contrast mai mare și o vedere clară chiar și în condiții de lumină slabă, îmbunătățind experiența vizuală prin reducerea aberațiilor optice ale ochiului. 

Tehnologie avansată dedicată vederii clare.

Indiferent de stilul tău de viață, bucură-te de cea mai performantă lentilă Interoptik.

Parametrii individuali

Realizată ținând cont de parametrii individuali ai fiecărui purtător – pentru clienții care își doresc progresive la cele mai bune performanțe

Produsă folosind tehnologia Free Form cu procesul avansat Active Driven Polishing. Permite integrarea unei suprafețe progresive mai mari în aceeași lentilă

Optimizarea atorică AOT și luarea în considerare a parametrilor individuali garantează zone vizuale largi pâna la periferia lentilei, în special în zona de intermediar

Vedere clară cu aceeași pereche de ochelari