fbpx

Ochelari Monofocali

Ochelarii monofocali oferă confort la o singură distanță, pentru vedere clară la distanţă sau la aproape.

Ochelari Monofocali

OCHELARI

MONOFOCALI

Ochelarii monofocali au lentile unifocale, iar acest tip de lentile îți vor permite să experimentezi cea mai clară și confortabilă viziune la distanță sau pentru zona de aproape – în funcție de nevoile tale. 

Când și pentru cine sunt utili ochelarii monofocali?

Citește mai multe și află dacă ochelarii monofocali sunt cei potriviți pentru nevoile și stilul tău de viață.

Pentru cine sunt potriviți ochelarii monofocali?

Fie că suferi de miopie, hipermetropie sau astigmatism, cu ajutorul ochelarilor monofocali și a lentilelor unifocale de la Interoptik activităţile care implică vederea de departe (condus, activități sportive, plimbări sau la cinema) vor deveni mult mai clare și mai precise! 

Ochelarii monofocali sunt alegerea potrivită și dacă te confrunți cu vedere încețoșată în zona de aproape, atunci când citești sau când faci activități care implică vederea de aproape, pe o rază de până la 40-60 de cm.

Pentru că trăim o viață multimedia dependentă de toate gadget-urile (laptop, calculator, telefon, tabletă) care ne forțează să privim foarte mult timp în zona de aproape, face să fie de la sine înțeles faptul că tot mai mulți oameni se plâng de ochi obosiți, dureri de cap și de lipsa de concentrare și a atenției. 

Soluția: ochelarii cu lentile Relax de la Interoptik! Cu ajutorul acestor lentile, care au în partea inferioară poziționată o zonă de ajutor pentru citit, ochii tăi vor fi mereu relaxați și vei avea parte de cele mai bune experiențe vizuale! 

Lentilele potrivite

Cele mai bune lentile sunt cele produse individual pentru ochiul respectiv, ținându-se cont de: prescripția individuală, forma feței, dimensiunile ramei, distanța interpupilară și obiceiurile tale individuale de vizualizare. Dacă vrei să afli care dintre lentilele unifocale Interoptik este cea mai potrivită pentru nevoile tale, mai multe informații vei găsi aici: 

 

Tratamente antireflex

Pentru ca ochelarii să îți ofere vedere clară de durată, lentilele tale trebuie să aibă tratament antireflex. Acest strat de protecție invizibil îmbunătățește durabilitatea și proprietățile anti-reflectare a lentilelor. 

Descoperă specificul acestui tip de tratament, precum și ce alte beneficii mai aduce lentilelor tale, aici: 

 

Adaptați pentru confort

Pentru vedere perfectă, ochelarii trebuie adaptați optim atât ochilor, cât și formei feței și capului. 

Totodată, brațele ramelor trebuie și ele ajustate de către opticianul tău pentru a lua în considerare nevoile tale individuale, cu fiecare ramă.

Pentru a te asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii atunci când vine vorba despre adaptarea ideală pentru un confort constant, te poți programa în unele dintre opticile noastre partenere: 

LENTILE UNIFOCALE

Calitatea lentilelor Interoptik este garantată de materialele folosite în procesul de fabricație – tocmai de aceea folosim doar materie primă de marcă!

POTRIVITE PENTRU TINE

LENTILE UNIFOCALE

Alege lentilele unifocale care ți se potrivesc, indiferent că ai nevoie de lentile pentru distanță sau doar pentru citit.