fbpx

Materiale

Pentru fiecare lentilă pe care o producem, alegem și folosim doar cele mai bune materiale existente pe piață.

Materiale

Materiale

dedicate vederii clare

Primul pas pentru obținerea unei lentile oftalmice cu proprietăți optice superioare este folosirea unui material optic de calitate. Din acest motiv, pentru producerea lentilelor de reţetă Interoptik, folosim doar materie primă de marcă.

Toate lentilele Interoptik sunt garantate 2 ani de zile pentru rezistenţă în timp, acţiune fotocromatică şi filtru polarizant.

ochelari-soare-5-scaled-1

HEP

Rodenstock-corporate-logo_special-case_pos_M-27582.png

High End Pressling by Rodenstock. 

Pentru producerea lentilelor Interoptik incolore folosim semifinisatele HEP Materials. Acestea sunt produse de către concernul german Rodenstock din materiale de cea mai bună calitate.

Se caracterizează prin omogenitate ridicată, precizie și stabilitate în timp. 

woman-with-eyeglasses-at-countryside-2022-01-25-07-31-29-utc (1) (1)

TRIVEX

Rodenstock-corporate-logo_special-case_pos_M-27582.png

Trivex oferă proprietăţi optice superioare comparativ cu alte materiale, este foarte rezistent la impact şi oferă lentile
foarte uşoare – este unul dintre cele mai uşoare materiale disponibile pe piaţă. 

Potrivit pentru ochelarii sport sau cei de protectie, datorită rezistentei la impact.

och_pc_3

PRO410

Rodenstock-corporate-logo_special-case_pos_M-27582.png

Material organic modern produs de către Rodenstock ce oferă protecţie UV în material extinsa până la 410 nm. Filtrează lumina albastră înalt energetică pentru protecţie suplimentară dar oferind în acelaşi timp lentile clare, fără nuanţă gălbuie. 

Disponibile în indice 1.6 şi 1.67 varianta incoloră.

edit_web_res-53.webp

XTRACTIVE POLARIZED

transitions-optical-vector-logo.png

Lentile Xtractive Polarized produse de catre Transitions sunt fotocromatice polarizate special concepute pentru a reactiona la schimbarea intensitatii luminii si a bloca stralucirile cauzate de suprafețele orizontale.

MATERIALE DE TOP

Calitatea lentilelor Interoptik este garantată de materialele folosite în procesul de fabricație – tocmai de aceea folosim doar materie primă de marcă!

Lentile potrivite zilelor însorite

eye-glasses-and-books-beside-the-window-5-2022-07-26-05-43-20-utc (1) (1)

NUPOLAR

Lentilele polarizate de marca Nupolar produse de catre Younger Optic sunt special concepute pentru a bloca stralucirile cauzate de suprafețele orizontale. 

  • Nupolar: Lentile de soare cu filtru polarizant şi cu dioptriile purtătorului. Disponibile în 3 culori, maro, gri şi verde-gri
  • DriveWear: Lentilele polarizate special concepute pentru utilizarea in interiorul masinii. 
len_mat_6-1

TRANSITIONS GEN 8

transitions-optical-vector-logo.png

Transitions® Signature® GEN 8™ sunt primele lentile fotocromatice inteligente cu tehnologie revoluționară din nano-compozit care imping performanțele fotocromatice la un nou nivel si oferă vedere optimă, confort si protecție pe parcusul întregii zile.

  • Transitions Signature Gen 8: plajă de reacţie de la 8% la 85% cu protecţie UV completă. 
  • Transitions XTRActive: se activează chiar şi în spatele parbrizului şi îşi păstrează proprietăţile fotocromatice şi la temperaturi ridicate. 
len_mat_4

COLORMATIC

Rodenstock-corporate-logo_special-case_pos_M-27582.png

Pentru producerea lentilelor fotocromatice Interoptik folosim materialele performante ColorMatic dezvoltate de către Rodenstock. Cu o tradiție de zeci de ani, tehnologia ColorMatic este recunoscută pentru performanțele fotocromatice de top. 

  • ColorMatic IQ 2: cu o plajă de reacţie mare, de la 8% la 85%, sunt perfect clare în interior și se închid la exterior. 
  • ColorMatic IQ 2 Sun: Special pentru ochelarii de soare cu dioptrie au plajă de reacţie de la 55% la 85%, lentilele rămânând închise în interior.