fbpx

Lentile Unifocale

Alege lentilele unifocale care ți se potrivesc, indiferent că ai nevoie de lentile pentru distanță sau doar pentru citit.
Lentile Unifocale

UNIFOCALE

Portofoliul de lentile unifocale Interoptik cuprinde patru generații de lentile pentru uz general: FreePersoRelax și Unique. Diferența principală între ele este dată de mărimea câmpului vizual.

Datorită tehnologiilor folosite în producţie, a tipurilor de design precum şi a gradului de individualizare obținem vedere clară până la marginea lentilei. 

Optim Free

Optim Perso

Optim Relax

Optim Unique

OPTIM KIDS MYO

Lentile speciale create pentru controlul miopiei la copii

În această era digitală, în care privim excesiv de mult la aproape, nu este de mirare faptul că din ce în ce mai mulți copii dezvoltă miopie – o afecțiune a ochiului care se manifestă prin vedere încețoșată și dificultate în a distinge obiectele situate la distanță mai mare.

Soluția Interoptik:

Lentilele Optim Kids Myo, lentile special dezvoltate pentru copiii care suferă de miopie. 

Acestea corectează miopia, creează vedere clară și refractă lumina la periferie pentru a o proiecta în fața retinei, mai degrabă decât în spatele ei, astfel încât crează o defocalizare miopă. Acest lucru încetinește alungirea ochilor și controlează progresia miopiei la copii.

Beneficiile lentilelor Optim Kids Myo: 

1. Încetinesc alungirea ochilor și controlează progresia miopiei la copii, menținând în același timp vederea clară.

2. Sunt o alternativă puternică la alte soluții de control a miopiei.

3. Poate fi recomandat fiecărui copil miop, indiferent de gradul miopiei, în locul lentilelor unifocale convenționale.

Vezi diferențele între gama Free și Unique

Alege lentila potrivită nevoilor tale.

Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de domenii de fabricație (+18,00 dpt / – 20,00 dpt), indici de refracție ( 1.5, 1.6, 1.67 și 1.74) și materiale (incolore, fotocromatice și polarizate).

Optim_Free-scaled-1.jpg Optim_Unique-scaled-1.jpg
ani de experiență
0 +
lentile produse
+ 0 mil
optici partenere
+ 0

Adaptate stilului tău de viață

optim DRIVE

Special concepute pentru cea mai bună și sigură experiență la volan.

optim SPORT

Pentru siguranță și claritate în timpul practicării sporturilor.

De asemenea, puteți alege și din cele două tipuri de lentile pentru utilizări specifice, Drive pentru condus și Sport pentru rame curbate. 

Gama completă de lentile unifocale Interoptik acoperă toate necesităţile vizuale şi estetice. De asemenea, raportul preţ – performanţă este un criteriu important ce trebuie luat în calcul în alegerea lentilelor unifocale potrivite.