fbpx

Ochelari de Soare cu Dioptrii

Protejează ochii de razele solare cu ajutorul unui filtru de culoare și se pot realiza cu dioptriile dumneavoastră.

Ochelari de Soare cu Dioptrii

OCHELARI

DE SOARE CU DIOPTRII

Ochelarii de soare cu lentile Interoptik filtrează radiația de lumină albastră la nivelul optim – în acest fel puteți vedea cu o precizie absolută și în lumină sau lumină difuză.

Când și pentru cine sunt utili ochelarii de soare cu dioptrii?

Citește mai multe și află dacă ochelarii de soare cu dioptrii sunt cei potriviți pentru nevoile și stilul tău de viață.  

Pentru ce folosim ochelarii de soare?

Ochelarii de soare sunt acel accesoriu la modă și indispensabil vara (dar nu numai!), al cărui principal scop este să protejeze ochii împotriva razelor UV şi a reflexiilor solare. Iar de cele mai multe ori, ne concentrăm mai mult pe design-ul perechii de ochelari, mai mult decât pe funcționalitatea sa – nimic mai greșit! 

Și pentru că la Interoptik punem accent pe calitate și precizie, am dezvoltat gama de ochelari de soare cu lentile care pot fi atât pentru protecție, cât și pentru corecție, cu dioptrii personalizabile în funcție de nevoile tale.  Mai mult decât atât, poți să îi și personalizezi alegând culoarea lentilelor care ți se potrivește cel mai bine din portofoliul nostru de culori pe care îl poți descoperi în opticile partenere.

Ochelarii monofocali sunt alegerea potrivită și dacă te confrunți cu vedere încețoșată în zona de aproape, atunci când citești sau când faci activități care implică vederea de aproape, pe o rază de până la 40-60 de cm.

Pentru că lentilele Interoptik filtrează radiația de lumină albastră la nivelul optim, astfel obiectele vor apărea cu un contrast ridicat, iar culorile și detaliile vor avea un aspect natural. De asemenea, ochelarii pot fi realizați și cu lentile cu filtru polarizat ce blochează reflexiile strălucitoare orbitoare cauzate de suprafeţe orizontale: bordul maşinii pe parbriz sau suprafaţa udă a carosabilului.

Soluția: ochelarii cu lentile Relax de la Interoptik! Cu ajutorul acestor lentile, care au în partea inferioară poziționată o zonă de ajutor pentru citit, ochii tăi vor fi mereu relaxați și vei avea parte de cele mai bune experiențe vizuale! 

Rama

Alege o ramă care să permită montarea lentilelor de soare cu dioptriile tale. Împreună cu opticianul tău alege un model care să ți se potrivească perfect și să permită înlocuirea lentilelor originale.

Explorează gama de rame oferită de partenerii noștri.

Lentilele

De obicei ramele de soare sunt sensibil mai curbate decat ramele de vedere, din acest motiv este important ca în fabricarea lentilelor tale de soare cu dioptrie să ținem cont și de parametrii ramei. 

Tratamentul antireflex

Lentilele de soare pot fi comandate cu diferite tratamente antireflex, aplicate pe ambele suprafețe sau doar pe cea interioară (concav).Pentru un look mai stilat, poti alege o depunere oglindă fashion: Blue, Red, Green, Yellow, Silver sau Gold.

MATERIALE

Lentilele de soare cu dioptriile tale pot fi realizate în mai multe variante: cu filtru de culoare uniform, degrade sau pot fi colorate dupa model. De asemenea, poți opta pentru lentile inteligente fotocromatice de soare, cu tratament oglindă sau cu filtru polarizat.

POTRIVITE PENTRU TINE

MATERIALE

Pentru fiecare lentilă pe care o producem, alegem și folosim doar cele mai bune materiale existente pe piață.