fbpx

Ochelari pentru Condus

Oferă confort sporit în maşină, în toate condiţiile de iluminare, pentru mai multă siguranță la volan atât ziua cât și noaptea.

Ochelari pentru Condus

OCHELARI

PENTRU CONDUS

Cu ochelarii pentru condus Drive de la Interoptik, călătoria ta va deveni una mai relaxată și mai sigură, iar ochii tăi se vor bucura de o vedere clară și confortabilă.

Când și pentru cine sunt utili ochelarii pentru condus?

Citește mai multe și află dacă ochelarii pentru condus sunt cei potriviți pentru nevoile și stilul tău de viață. 

Indiferent dacă ești un șofer împătimit care conduce mulți kilometri sau ești doar șofer ocazional, vederea bună la volan este foarte importantă, tocmai pentru că înseamnă siguranță.

Ca și șofer, cu siguranță că ești familiarizat cu provocările pe care ochii trebuie să le depășească: faruri care orbesc și schimbarea condițiilor de luminozitate cauzate de factori naturali, precum condițiile meteo sau diferitele perioade ale zilei.

Pentru că au contrast mărit, ce se obține prin aplicarea unui filtru Drive 10% ce ajută în condiții dificile de iluminare. Acesta este combinat cu tratamentul antireflex special conceput pentru șoferi și optimizat pe lungimea de undă a farurilor cu LED și XENON. Aceste lentile pot fi folosite ziua dar și noaptea, însă și ca o pereche normală de ochelari pentru întreaga zi. 

Lentilele potrivite 

Cele mai bune lentile sunt cele produse individual pentru ochiul respectiv. Totodată, trebuie să ofere libertate de mișcare a ochiului, să ofere vedere ascuțită la distanță dar în același timp să poți vedea fără restricții bordul, instrumentarul de bord și oglinzile retrovizoare.

Ziua și noaptea 

Perechea perfectă de ochelari pentru condus trebuie să ne ofere contrast mărit și reflexii scăzute, atât ziua cât și noaptea. Atunci când plouă și este întuneric este cu atât mai important să reducem reflexiile deranjante. 

Tratamente antireflex 

Pentru ca ochelarii să îți ofere vedere clară de durată, lentilele tale trebuie să fie depuse cu tratament antireflex. Iar la Interoptik am dezvoltat un tratament special DriveQuarz ExtraClar, pentru lentilele pentru condus.  

Filtru polarizat 

Pe timp de zi, atunci când șoseaua este udă și soarele se reflectă în ea, lumina se polarizează de pe suprafața orizontală a șoselei și este aproape imposibil să mai vezi clar. Acest efect poate fi eliminat prin aplicarea unui filtru polarizat în lentilă.

TEHNOLOGIE

Indiferent că ai nevoie de lentile doar pentru distanță sau de lentile progresive, la Interoptik putem să le producem pe ambele în varianta Drive pentru condus!

POTRIVITE PENTRU TINE

TEHNOLOGIE

Utilizăm cele mai noi tehnologii dezvoltate de partenerii noștri din întreaga lume pentru a oferi produse la cele mai înalte standarde.