fbpx

Ochelari Progresivi

Ochelarii multifocali cu lentile progresive oferă confort la toate cele trei distanţe: aproape, intermediar şi distanţă.

Ochelari Progresivi

OCHELARI

PROGRESIVI

Ochelarii cu lentile progresive de la Interoptik sunt adaptați pentru toate tipurile de distanță și îți vor asigura o vedere clară, fără să mai fi nevoit să schimbi între două perechi de ochelari! 

Când și pentru cine sunt utili ochelarii progresivi?

Citește mai multe și află dacă ochelarii progresivi sunt cei potriviți pentru nevoile și stilul tău de viață.

Ai un stil de viață activ și petreci mult timp în aer liber? Lucrezi deseori la laptop și îți place să citești mult?

Ochii noștri se schimbă pe măsură ce îmbătrânim și pe măsură ce îi solicităm, iar în jurul vârstei de 40 de ani majoritatea oamenilor încep să sufere de un proces foarte natural: deteriorarea vederii la aproape. 

Iar pentru că lentila cristalină a ochiului nu mai este la fel de elastică, devine din ce în ce mai dificil pentru ochi să comute între vederea apropiată și distanța.

Așadar, dacă te confrunți cu astfel de probleme de vedere, soluția potrivită pentru tine sunt ochelarii cu lentile progresive de la Interoptik: lentile individualizate pentru toate tipurile de distanță, care îți asigură o vedere clară cu o singură pereche de ochelari! 

Mai multe informații despre tipurile de lentile progresive produse de Interoptik, găsești aici:

Adaptarea

 

În anumite cazuri, trecerea la lentile progresive poate necesita timp. Dar, odată cu timpul, îți vei antrena vederea și vei putea privi în mod normal la distanța dorită.

Partea bună este că, în cazul lentilelor progresive Interoptik, perioada de adaptare este foarte scurtă, comparativ cu lentilele tradiționale. 

 

Ajustarea

 

Ochelarii progresivi trebuie să fie poziționați perfect: nu trebuie să se miște sau să alunece pe nas atunci când te deplasezi  Opticianul va ajusta rama și va centra lentilele progresive Interoptik ținând cont de forma feței, distanța interpupilară și înălțimea pupilară.

Pentru a te asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii atunci când vine vorba despre ajustarea ideală, te poți programa în unele dintre opticile noastre partenere:  

 

Aberații

 

Privirea prin lentila progresiva în combinație cu mișcările naturale ale ochiului pot duce la efecte nedorite de „aberații”. Aceste distorsionări pot provoca reacții adverse, cum ar fi durerile de cap. Cu lentilele progresive personalizate Interoptik, aceste efecte sunt reduse la minim, fiind aproape imperceptibile.

LENTILE PROGRESIVE

Interoptik proiectează şi dezvoltă lentilele progresive personalizate pentru o experienţă vizuală optimă. Descoperă întreaga noastră gamă și alege-le pe cele potrivite nevoilor tale.

POTRIVITE PENTRU TINE

LENTILE PROGRESIVE

Pentru o vedere optimă la toate distanțele folosește lentilele progresive de top produse de noi.