Ochelari pentru Copii

Pentru o vedere clară la școală dar și atunci când ieși la joacă.

Ochelari pentru Copii

OCHELARI

PENTRU COPII

Oferă copiilor tăi cea mai bună vedere posibilă și confort sporit, totul în deplină siguranță, cu ochelarii Interoptik special concepuți pentru cei mici! 

Când și pentru cine sunt utili ochelarii pentru copii?

Citește mai multe și află dacă ochelarii pentru copii sunt cei potriviți pentru nevoile și stilul de viață ale copilului tău.

Spre deosebire de ochii adulților, cei ai copiilor au pupile mai mari și cristalin mai clar, cu mai puțin pigment – ca și consecință, ochii copiilor sunt mult mai sensibili la lumină.

Din acest motiv consultul de specialitate este recomandat de la o vârstă cât mai fragedă, chiar fără simptome de vedere deficitară.

Să vezi bine din primele momente: acest lucru este esențial pentru sănătatea copilului tău și poate fi obținut cu ajutorul perechii potrivite de ochelari pentru copii.

Iar, prima condiție ca micuțul tău să poarte ochelarii este să-i placă lui și să fie entuziasmat. În portofoliul de rame pentru copii de la Interoptik găsești colecțiile moderne Disney, care cu siguranță că vor fi pe placul celui mic. 

Pentru ca copilul tău să obțină cea mai bună vedere posibilă, nu numai că este importantă o ramă ușoară și confortabilă, ci și lentilele potrivite.  

Foarte ușoare, rezistente la impact dar și cu protecție UV inclusă, lentilele Kids de la Interoptik au fost proiectate să suporte multe provocări, datorită tratamentului de Duritate care face ca suprafața lentilelor să fie imună la probele zilnice.

Istoric familial

Multe deficiențe de vedere sunt ereditare, iar dacă părinții sau frații au boli de ochi, medicul pediatru trebuie să transfere pacientul la un oftalmolog specialist între a 6-a și a 12-a lună de viață.

Semne

Semne care ar putea indica nevoia de ochelari: 

  • Strabism, deviația globului ocular în diferite direcții 
  • Clipit frecvent sau frecări ale ochiilor prea des 
  • Apropierea obiectelor prea mult față de ochi 
  • Sensibilitate ridicată la lumină

 

Control de specialitate 

Este recomandat ca primul consult de specialitate să aibă loc până la vârsta de 3 ani împliniți. Mulți copii mici au nevoie de ochelari pentru probleme temporare care se pot corecta complet, în timp, cu ajutorul lentilelor.

MATERIALE

Descoperă și tu materialele pe care le folosim în procesul de producție a lentilelor Kids și motivele pentru care acestea sunt atât de rezistente la provocările zilnice.

POTRIVITE PENTRU TINE

MATERIALE

Pentru fiecare lentilă pe care o producem, alegem și folosim doar cele mai bune materiale existente pe piață.

error: Conținutul este protejat!