fbpx

Ochelari pentru Calculator

Prin aplicarea unui filtru în materialul lentilei și a unui tratament antireflex special, ochelarii pentru calculator oferă protecție sporită în fața dispozitivelor digitale.

Ochelari pentru Calculator

OCHELARI

PENTRU CALCULATOR

Ochelarii pentru calculator Interoptik, concepuți pentru a mări contrastul și pentru a filtra excesul de lumină albastră,  sunt soluția adecvată pentru toți cei care privesc ecranele digitale mai multe ore pe zi.

Când și pentru cine sunt utili ochelarii pentru calculator?

Citește mai multe și află dacă ochelarii pentru calculator sunt cei potriviți pentru nevoile și stilul tău de viață.

Pentru cine sunt potriviți ochelarii pentru calculator?

Petreci mult timp în fața ecranelor, fie că vorbim despre ecranul laptopului, calculatorului sau tabletei? După o zi petrecută la birou, simți adesea usturimi ale ochilor și senzația de ”ochi uscat” care este, de obicei, însoțită și de mâncărimi, arsuri ale ochilor, privire încețoșată, dublări ale imaginii și pete colorate care apar în privire?   

Acest lucru se datorează contrastului ridicat al ecranelor precum și zonele cu intensități foarte diferite ale luminii, ceea ce face ca ochii să fie foarte solicitați. O altă provocare pentru ochii tăi este și cantitatea nefiresc de ridicată de lumină albastră emisă de ecranele digitale.

Ochelarii pentru calculator Interoptik sunt soluția adecvată pentru toți cei care privesc ecranele digitale mai multe ore pe zi. 

Lentilele sunt special concepute, pentru a mări contrastul dintre culori, prin intermediul filtrelor P.C. (disponibile în 5 nuanțe: BROWN / GREEN / BLUE / ROSE / ORANGE). Totodată, ochelarii pentru birou Interoptik filtrează excesul de lumină albastră datorită tratamentului antireflex BlueQuarz ExtraClar.  

Acest tratament poate fi aplicat pe lentile incolore sau poate fi combinat cu filtrele P.C., atât pe lentile unifocale, cât și progresive sau degresive.

Dacă ești curios să afli mai multe despre tratamentele pe care le aplicăm lentilelor Interoptik, informațiile complete le vei găsi aici:

Soluția: ochelarii cu lentile Relax de la Interoptik! Cu ajutorul acestor lentile, care au în partea inferioară poziționată o zonă de ajutor pentru citit, ochii tăi vor fi mereu relaxați și vei avea parte de cele mai bune experiențe vizuale! 

TRATAMENTE

Interoptik proiectează şi dezvoltă soluții pentru cei care privesc mai multe ore pe zi la ecranele digitale. Indiferent că alegi un filtru P.C., un tratament antireflex, sau combinația lor, cu lentilele Interoptik poți fi sigur că ai soluția perfectă.

POTRIVITE PENTRU TINE

TRATAMENTE

La Interoptik oferim un portofoliu complet de tratamente și filtre pe care le aplicăm lentilelor, astfel încât tu să te bucuri de o vedere cât mai clară și confortabilă.