fbpx

Tratamente

La Interoptik oferim un portofoliu complet de tratamente și filtre pe care le aplicăm lentilelor, astfel încât tu să te bucuri de o vedere cât mai clară și confortabilă.

Tratamente

Tratamente

de ultimă generație

Suntem mândri să putem oferi portofoliul complet de tratamente antireflex pentru ca tu să beneficiezi de o vedere cât mai clară și cu reflexii minime.

FILTRE ȘI TRATAMENTE

Pentru lentile mai clare și rezistente aplicăm o serie completă de filtre optice, tratamente și depuneri.

Filtre

Filtrele optice au diferite roluri: măresc contrastul dintre culori,  filtrează anumite lungimi de undă oferind protecție în fața monitoarelor, sunt proiectate pentru protecție solară sau pentru șofat.

Pentru protecţia lentilelor din material organic aplicăm tratamente de durificare prin tehnologia lac și quarz. Acestea protejează suprafața lentilelor de acțiunile mecanice.

Eliminarea reflexiilor se obține prin aplicarea tratamentelor antireflex. Acestea includ straturi superhidrofobice pentru respingerea murdăriei, a apei și facilitează ștergerea ușoară.

Pentru mai mult stil puteți opta pentru depunerile de oglindă.

len_mat_6-1

FILTRE SOLARE

Filtrele optice solare sunt speciale pentru lentile de soare, au procentaje de inchidere ridicata si ofera protectie UV 100%. Sunt disponibile în nuanțele clasice Gri, Maro și Verde sau în nuanțele moderne Verde-Gri, Rodenstock Maron și Fashion Lite Ton.

 • Solare: oferă protecție solară și sunt potrivite pentru ochelarii de soare cu dioptrii, pot fi uniforme sau degrade
och_soare_2

FILTRE FASHION

Spre deosebire de filtrele Solare, filtrele Fashion nu sunt dezvoltate pentru a oferi protecție solară, au intensități mai scăzute si oferă un plus de stil. Disponibile in mai multe nuanțe, pot fi asortate cu orice rama. 

 • Fashion: filtre cosmetice cu intensități reduse, pentru un plus de stil.
och_sport_2

FILTRE SPORT

Filtrele optice ajuta ochiul în procesul de formare a imaginii și oferă protecție suplimentară față de cea obținută prin materialul lentilei respectiv tratamentele antireflex. Noi la Interoptik oferim o paleta larga de filtre optice pentru diferite aplicații.

 • Sport: măresc contrastul dintre culori pentru o vedere mai conturată în condiții dinamice
edit_web_res-95.webp

FILTRE DRIVE

Filtrele optice Drive de la Interoptik ajută ochiul în procesul de formare a imaginii in condiții slabe de iluminare, noaptea sau atunci când este înnorat. Oferă contrast mărit si împreuna cu tratamentul DriveQuarz ExtraClar elimină reflexiile deranjante atunci când șofăm.

 • Drive: dezvoltate pentru șofatul pe timp de zi sau noapte, oferă mai mult contrast și luminozitate
lent_soare-scaled-1

FILTRE P.C.

Privitul pentru o perioada lungă de timp la ecrane, indiferent că vorbim de laptopuri, calculatoare sau tablete duce la solicitarea ochilor şi obosirea acestora. 

 • P.C.: filtrează anumite lungimi de undă ( lumina albastră) oferind protecție în fața monitoarelor

Tratamente

inovatoare pentru perspective clare

La Interoptik am dezvoltat o serie de tratamente inovatoare care să garanteze calitatea, precizia și durabilitatea produselor, indiferent de condițiile de mediu sau de activitățile pe care le desfășori.

final ik glasses

CRYSTAL

Crystal este noul tratament superhidrofobic de la Interoptik disponibil ca opțiune pentru toată familia de tratamente Quarz.

Acesta este mult mai performant decât orice alt tratament superhidrofobic de la Interoptik de până acum, făcând lentilele foarte ușor de curățat. Iar acest lucru se datorează noii formule, rescrise de la nivel molecular, care îi conferă suprafeței lentilei o textură extraordinar de fină și alunecoasă. 

Disponibil în trei variante: 

BlueQuarz Crystal

Tratamentul BlueQuarz Crystal

Tratamentul BlueQuarz Crystal: diminuează semnificativ excesul de lumină albastră pe care o emit ecranele digitale. Astfel, filtrarea luminii albastre va face lucrul în fața monitoarelor mai relaxant și mai confortabil.

Tratamentul DriveQuarz Crystal

Tratamentul DriveQuarz Crystal: Proiectat special pentru condusul pe timp de seară sau noapte, acest tratament reduce semnificativ reflexiile deranjante cauzate de iluminatul stradal, precum și efectul de orbire produs de lumina slabă și farurile mașinilor.

Tratamentul SuperQuarz Crystal

Tratamentul SuperQuarz Crystal: Oferă o reflexie discretă și modernă, cu nuanță verde albăstruie, și are un efect optim pentru toate caracteristicile. Asigură o protecție durabilă și o vedere clară permanentă.

len_trat_1-e1607160916410-ozevpgxlzhsl35pzfzthrz9zertrl0n66xuptwatmw

DURIFICARE LAC

Lentilele moderne din material organic sunt mai ușoare, mai subțiri decât lentilele din sticlă și mai ales nu se sparg la fel de ușor. Acestea însă sunt mai sensibile la zgârieturi motiv pentru care le aplicăm tratamentul de durificare Duritate prin tehnologia lac. 

Creșterea rezistenței la zgârieturi se obţine prin aplicarea unui strat protector de lac pe lentilele din material organic. Astfel creștem rezistenţa la deteriorările cauzate de acţiuni mecanice (zgârieturi, frecări, etc.) și este inclus la toate lentilele Interoptik din material organic.

len_trat_2-scaled-1

DURIFICARE QUARZ

Tehnologia Quarz dezvoltata de catre Interoptik ofera rezistenta sporita la zgarieturi. Principala caracteristica a tratamentelor Quarz este procesul special de productie, ce include folosirea tehnologiei de durificare pe baza unui strat de quarz (oxid de siliciu) pentru o rezistenţă crescută la actiunea mecanica asupra suprafetei. 

Depunerea asistată cu Oxigen creşte flexibilitatea straturilor şi implicit rezistenţa la schimbările bruşte de temperatură. Tehnologia Quarz este inclusa la toate tratamentele antireflex Quarz.

len_mat_3

ANTIREFLEX

Portofoliul de tratamente antireflex premium Quarz de la Interoptik este compus din trei produse pentru reducerea reflexiilor. Obținem astfel lentile mai clare şi estetice, uşor de întreţinut şi mai durabile.

DriveQuarz ExtraClar

Tratamentul DriveQuarz ExtraClar

Tratamentul DriveQuarz ExtraClar oferă contrast mărit pentru șoferi. Sunt special create pentru condus seara sau noaptea, reduce considerabil reflexiile deranjante din trafic. Minimizează reflexiile iritante cauzate cu iluminatul stradal, de condițiile slabe de iluminare, precum și farurile vehiculelor.

Tratamentul BlueQuarz ExtraClar

Tratamentul BlueQuarz ExtraClar diminuează semnificativ excesul de lumină albastră pe care o emit tabletele, laptop-urile, smartphone-urile si alte ecrane. Filrarea luminii albastre vă permite sa lucrați în fața monitorului mai relaxat și fară oboseală.

Tratamentul SuperQuarz ExtraClar

Reflexia modernă si discretă, nuanța verde albăstruie. Efect optim pentru toate caracteristicile. Protecție excelentă timp îndelungat. Vedere clara permanentă.

av2

DEPUNERILE OGLINDĂ

Pentru mai mult stil, mai ales în cazul ochelarilor de soare cu dioptrie, puteți opta pentru depunerile oglindă Mirror. Acestea sunt aplicate pe suprafața convexă a lentilei și sunt insotite de un tratament antireflex special pe suprafata interioara. 

Toate depunerile oglinda includ pre-colorare specifică.

 • Blue
 • Red
 • Green-Gray
 • Yellow
 • Silver
 • Gold
Interoptik_Color_5S_089_LR-scaled-1

EXTRACLAR

Tratament hidrofob – oleofob. Pentru ca dumneavoastră să ștergeți mai ușor lentilele și ca acestea să rămană curate pe toata durata zilei,  tratamentul hidrofob ExtraClar este inclus în toate tratamentele antireflex premium Interoptik pe care le oferim. 

Acest tratament inovator conferă lentilelor o finețe considerabilă, astfel nimic nu se lipește și lentilele rămân curate.

 • Apa, murdăria și praful sunt respinse si nu aderă 
 • Curățarea este mai ușoară, fără urme
 • Lentilele raman clare pentru mai mult timp