fbpx

Ochelari de Birou

Ochelarii multifocali cu lentile degresive sunt ideali pentru a fi folosiţi în interior, oferind vedere clară la aproape şi la intermediar.

Ochelari de Birou

OCHELARI

DE BIROU

Ochelarii de birou cu lentile degresive pentru aproape și intermediar de la Interoptik sunt special concepuți pentru a oferi zonele vizuale cele mai largi la intermediar și aproape.

Când și pentru cine sunt utili ochelarii de birou?

Citește mai multe și află dacă ochelarii de birou sunt cei potriviți pentru nevoile și stilul tău de viață.

Pentru cine sunt potriviți ochelarii de birou?

Îți place să citești, să gătești, ai un hobby migălos sau petreci foarte mult timp în fața calculatorului? 

Dacă răspunsul este da, atunci este foarte probabil că îți sunt familiare și aceste stări: tensiune, ochii “care ard”, dureri de cap, senzaţia de oboseală constantă. Și asta pentru că atunci când muncești în interior, vederea trebuie să se adapteze la distanțe diferite: la birou, la monitor sau la colegi. După mai multe ore, însă, acest lucru devine obositor. 

Soluția: ochelarii de birou cu lentile degresive de la Interoptik! 

Aceste lentile sunt special proiectate pentru a oferi zonele vizuale cele mai largi la intermediar (monitor, birou, planșă) și aproape (citit, desenat, zona de acțiune a brațelor). Așadar, ochelarii degresivi extind zona vizuală până la nivelul încăperii. Astfel, nu vei mai fi nevoit să te apleci înainte ca să vezi monitorul clar și nici să dai jos ochelarii atunci când intră cineva în birou.

Lentilele Office de la Interoptik  sunt adaptate la mișcările și distanța ta obișnuită de vizualizare și astfel, îți vei ușura ochii și presiunea asupra posturii tale. Ai mai multă energie pentru lucruri mai importante. Relaxat la calculator cu ochelarii de birou Interoptik! 

Descoperă mai multe informații despre lentilele Office și ce le face să fie atât de performante, aici:

Adaptarea

Fiind lentile multifocale, adaptarea la lentile degresive poate necesita timp. Dar, odată cu timpul, îți vei antrena vederea și vei putea privi în mod normal la distanța dorită. Partea bună este că, în cazul lentilelor degresive Interoptik, perioada de adaptare este foarte scurtă.

Ajustarea

Ochelarii degresivi trebuie să fie poziționați perfect: nu trebuie să se miște sau să alunece pe nas atunci când te deplasezi  Opticianul va ajusta rama și va centra lentilele degresive Interoptik ținând cont de forma feței, distanța interpupilară și înălțimea pupilară.

Pentru a te asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii atunci când vine vorba despre ajustarea ideală, te poți programa în unele dintre opticile noastre partenere.

 Aberații

Privirea prin periferia lentilelor degresive poate duce la efecte nedorite denumite „aberații”. La început, aceste distorsionări pot provoca reacții adverse și disconfort, însă cu lentilele degresive personalizate Interoptik, aceste efecte sunt reduse la minim, fiind aproape imperceptibile.

LENTILE DEGRESIVE

Interoptik proiectează şi dezvoltă lentilele degresive pentru o experienţă vizuală optimă la birou: estetică fără compromis şi o calitate a vederii ce se aproprie foarte mult de vederea naturală. Află mai multe despre lentilele noastre degresive.

POTRIVITE PENTRU TINE

LENTILE DEGRESIVE

Lucrezi mult la birou și lentilele progresive nu sunt de ajuns? Încearcă o pereche de lentile degresive pentru confort la aproape și intermediar.