fbpx

Ochelari Sport

Sunt soluția ideală în timpul practicării activităților sportive, fiind disponibili și în varianta extracurbată.

Ochelari Sport

OCHELARI

SPORT

Vederea clară este esențială și atunci când facem sport. Indiferent că vorbim de ciclism, baschet sau golf, este important să vedem bine în orice moment.

Când și pentru cine sunt utili ochelarii sport?

Citește mai multe și află dacă ochelarii sport sunt cei potriviți pentru nevoile și stilul tău de viață. 

Pentru cine sunt potriviți ochelarii sport?

Indiferent dacă ești amator sau un sportiv profesionist, probabil că până acum ți-ai folosit ochelarii normali în timp ce faci sport. Vei rămâne surprins, însă,  de performanțele pe care le poți atinge cu o pereche bună de ochelari sport mai ales dacă vederea defectuoasă te limitează.

Așadar, aceștia sunt potriviți pentru toate persoanele care doresc să se bucure, în continuare, de activități sportive dinamice și de o vedere clară și protejată împotriva a tot ceea ce poate intra în ochi în timpul sportului: vânt, praf, insecte, precum și de razele puternice ale soarelui.

Ramele sport sunt de cele mai multe ori curbate și reprezintă o provocare din punct de vedere optic. Ramele sport cu lentile curbate necesită multă expertiză în producție pentru a îți permite să vezi clar și fără distorsiuni până la marginea lentilei.

Iar lentilele Sport de la Interoptik sunt produse folosind tehnologie FreeForm și optimizare atorică AOT. Aceasta înseamnă că fiecare punct din lentilă este optimizat pentru ochi, ținând cont de curbura ramei.

Mai mult decât atât, îți poți personaliza experiența prin alegerea dintr-o varietate mare de filtre de culoare, luminoase sau foarte închise, lentile fotocromatice, polarizate sau cu depunere oglindă.

Alegerea ramelor 

În funcție de sportul pe care îl practici, rama trebuie aleasă în așa fel încât să ofere rezistență la impact, protecție excelentă la vânt, să fie fixă pe cap și să nu te incomodeze în niciun fel.

Lentile rezistente 

Alege ca lentilele tale sport să fie rezistente la impact, flexibile și foarte ușoare. În portofoliul Interoptik de materiale poți alege din cele mai moderne materiale organice existente în acest moment în industria optică.

Claritate în orice condiții 

Atunci când facem sport lentilele se pot murdări foarte repede. Însă, datorită proprietăților super-hidrofobice ale tratamentelor antireflex Quarz de la Interoptik, lentilele resping murdăria și sunt mai facil de șters chiar și în condiții extreme.

Varianta multifocală

Pentru persoanele active de peste 40 de ani există varianta multifocală cu lentile progresive sport. Lentilele Excelit Sport de la Interoptik sunt special concepute pentru utilizarea optimă a zonei de distanță.

DESIGN

Interoptik vă pune la dispoziție un portofoliu amplu de lentile special optimizate pentru acest gen de rame. Disponibile ca unifocale sau progresive, pot fi comandate în mai multe materiale flexibile sau rezistente la impact.

POTRIVITE PENTRU TINE

DESIGN

Atunci când vine vorba despre design, le oferim clienților noștri o gamă completă de produse care să satisfacă până și cele mai exigente cerințe și nevoi.